Bedankt om je in te schrijven op de wachtlijst!

Hoi,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om het formulier in te vullen.

De totaalprijs voor een pup is €3000. Hierin zit begrepen, de zorg, liefde en opvoeding van de pup tijdens de eerste 8 weken, de nodige vaccinaties, Dog Id en chip, 2 jaar garantie, al onze tips and tricks, levenslange bereikbaarheid bij vragen.

De wachttermijn voor een pup is ongeveer 12 tot 18 maanden. Afhankelijk hoe groot de nestjes zijn kan dit versnellen of vertragen. We hopen dat jullie daarvoor begrip hebben, wij fokken op de meest hond-vriendelijke manier en op moeder natuur zullen we nooit druk zetten. Het kan dus best even duren voor je nog eens van ons hoort.

Wij contacteren jullie van zodra er een pupje onderweg is voor jullie. We vragen dan of het die tijd past om de pup te omarmen. Wanneer de pupjes geboren zijn maken we een WhatsApp groep aan waarin we foto’s en filmpjes delen. Je kan de evolutie van de pups dan mooi volgen en toe leven naar het mooie moment dat de pup naar huis gaat. Je kan de pup ook 1 bezoekje brengen als hij minstens 4 weken oud is.  Komen jullie graag al eens eerder op gesprek dan mag je ons dit laten weten en plannen we een afspraak in.

Als jullie liever een nestje overslaan omdat jullie bv. liever een ander kleur hebben of omdat het moment niet past, dan kan dit en laat je het ons gewoon even weten.

Bij vragen mag je ons steeds contacteren!

Tot snel!

Groetjes

Katrijn en Jef, van De Smoutmolenhoeve