OVER ONS

Hoi, ik ben Katrijn.

Samen met mijn man en onze 4 kinderen ben ik verliefd geworden op onze “Doodles”!

Een tijdje geleden was de grote vraag in ons gezin: “mama en papa wij willen graag een hondje”. Mijn man werd groot tussen de honden dus hij zag dat direct wel zitten. Zelf ben ik allergisch voor honden. Het was dus even moeilijk om in ons gezin een hond te houden. Maar, onze kinderen verlangden er zo naar dat ik op zoek ging naar een oplossing. Mijn huisarts raadde me aan om eens te kijken naar een “Labradoodle”, deze honden zijn anti-allergisch en kindvriendelijk. En zo hebben wij na even zoeken onze kleine Milou gevonden. Ze was direct een verrijking voor ons gezin.

Al gauw kregen wij de fokkerskriebels te pakken. Mijn man en ik behaalden beiden ons hondenfokkers diploma. We fokken volgens de regels van de kunst. Met gezonde dieren, die getest zijn op mogelijke afwijkingen. Alles volgens de richtlijnen van een Europese instelling die toeziet op de fokkerij van Australian Labradoodles.

De pups worden geboren in huiselijke sfeer en worden zo goed mogelijk gesocialiseerd, zodat ze bij hun gezin een echte meerwaarde kunnen zijn. 

Wij fokken dit ras omdat het ongelooflijk goede kwaliteiten heeft. Ze zijn anti- allergisch, ruiven niet en zijn dus heel proper. Hun karakter maakt dat ze kindvriendelijk zijn en gemakkelijk te trainen. Ze zijn slim en snel van begrip maar vooral super lief en trouw.