Nestjes in 2023

In 2023 verwachten we verschillende nestjes.

Lilette zal in December 22 normaal loops worden samen met Yara. Nestjes kunnen we van hun dus verwachten rond Maart. We zijn heel erg benieuwd naar hun pups. Bij Lilette verwachten we een echte mix in alle kleuren zonder mismatches. Het nestje van Yara zullen veel witte pupjes met mismatches aanwezig zijn.

Onze Happy hour Martini zal in juni ergens een nestje krijgen. Wat zal deze Amerikaanse deerne op de wereld brengen? De pupjes zullen wss medium van formaat worden met en de mismatches gaan willekeurig zijn.

Lillo heeft juist een prachtig nestje verzorgd. Haar pupjes zijn juist bij hun baasjes verwelkomd. Zij zal in september waarschijnlijk terug een nestje houden. Haar pups hebben een eenkleurige vacht, van caramel tot abricoos.