GASTGEZIN

We vinden het heel belangrijk dat onze fokhonden opgroeien in gezinnen, zodat ze de nodige affectie en liefde krijgen. Omdat we dit niet alleen kunnen, werken we met gastgezinnen.

Hoe gaat dit in zijn werk:

Je kan er ook voor kiezen om gastgezin te zijn van een fokteefje. In dat geval hoef je niet te betalen voor de aanschaf van je pup.

Wij verwachten dat je haar een liefdevolle thuis geeft. Dat je zorg draagt voor een goede opvoeding. Genoeg beweging, mentale uitdaging en natuurlijk heel veel knuffels horen daarbij. Daarnaast zijn de gewone kosten van een hond voor jou, zoals het eten, de hondenschool en eventuele dierenartskosten. 

De kosten die gepaard gaan met de dekking, zwangerschap en bevalling zijn ten onze laste.

Wij verwachten dat het teefje een paar keer bij ons terug komt om gedekt te worden en om nestjes te krijgen. Dat betekent dat ze dan ongeveer 8 weken per zwangerschapsjaar bij ons verblijft. Natuurlijk gaan we jullie betrekken bij deze gebeurtenis en mag je haar komen bezoeken. 

Er zijn enkele voorwaarden waaraan je moet voldoen om gastgezin te worden, maar die lichten we heel graag toe in een persoonlijk gesprek.

Heb je interesse? Stuur ons dan gerust een mailtje.